Zelf een boeket bloemen samenstellen in de bloementuin. Kijken bij ons divers aanbod aan vaste planten. Of indien voorradig en het niet te warm is, in de kas zelf aardbeien of bonen plukken. Verser kun je het niet krijgen.

Genieten van de kleuren in de pluktuin. Welke bloemen vindt jij het mooist? Even bij de schapen en kippen kijken, struinen door de tuin. Het plukken in onze pluktuin, is vooral leuk en ontspannen. Je hoeft geen voorwerk te doen zoals bemesten, opkweken van planten, onkruid wieden en water geven. Dat doen wij wel. Jij hoeft alleen maar de mooiste exemplaren uit te zoeken en te plukken. Terwijl je weet dat het eerlijk en gezond is. Gewasbeschermingsmiddelen worden hier niet gebruikt. 

In het seizoen kun je bij ons terecht voor diverse veldbloemen en vaste planten. In de kas en in de moestuin kweken we wat groenten op kleine schaal. Eieren worden elke dag weer aangevuld door onze scharrelkippen. 


In de winter telen we niet. Maar dan hebben we wel droogbloemen. Daar maken we boeketten van op bestelling. We hebben droogboeketten van €10 tot €25. Je kunt ons bereiken via mail, whatsapp of door even te bellen. Laat het gerust weten als je een mooi droogboeket wil kopen.