Zelf bloemen plukken of een boeket laten samenstellen

Zelf een boeket bloemen samenstellen in de bloementuin. Of indien voorradig en het niet te warm is, in de kas zelf aardbeien of bonen plukken. Verser kun je het niet krijgen.


Genieten van de kleuren in de pluktuin. Welke bloemen vindt jij het mooist? Er bloeien Dahlia’s, Zinnia’s, Strobloemen, Korenbloemen en nog veel meer soorten. De keuze is reuze. Neem je tijd en struin lekker door de tuin. Het plukken in onze pluktuin, is vooral leuk en ontspannen. Je hoeft geen voorwerk te doen zoals bemesten, opkweken van planten, onkruid wieden en water geven. Dat doen wij wel. Jij hoeft alleen maar de mooiste exemplaren uit te zoeken en te plukken. Terwijl je weet dat het eerlijk en gezond is. Gewasbeschermingsmiddelen worden hier niet gebruikt. 

In het seizoen kun je bij ons terecht voor diverse veldbloemen en vaste planten. Je betaalt €0,50 per steel en bepaalt zelf zo de prijs van je boeket. Indien gewenst, plukken wij een mooi boeket voor je. Een boeket bestellen behoort ook tot de mogelijkheden. Wij zetten het op tijd voor je klaar. We verkopen ook plukabonnementen. Leuk als kado!

 

In de kas en in de moestuin kweken we wat groenten op kleine schaal. Kijk daar ook even. En de eieren worden elke dag weer aangevuld door onze scharrelkippen.