Wij zijn Korella Penninga en Sieger Wiersma. We zijn sinds 1997 samen en hebben drie kinderen. Sinds 2021 wonen we op deze plek en hebben we een pluktuin opgezet. Een lang gekoesterde wens. We houden erg van het buitenleven. Hier in onze tuin, kas en weiland kunnen we naar hartelust bezig zijn.

Door onze centrale ligging tussen Hoogezand, Sappemeer, Zuidbroek, Winschoten en Veendam in en op korte afstand van Groningen, zijn we altijd dichtbij. Dankzij de ruime parkeergelegenheid kunt u uw auto prima kwijt.

De pluktuin is onze hobby naast het gewone werk.
Korella werkt op een zorgboerderij, waar ze, vooral buiten, dagbesteding biedt aan deelnemers.
Sieger werkt voor de overheid en heeft een eigen bedrijf Natuurboerenlandschap. Hierbinnen houdt hij zich bezig met advisering op het gebied van versterking en realisatie van natuur en landschap. 

Hier op onze eigen grond proberen we zo goed mogelijk rentmeesterschap op dit kleine stukje schepping te voeren. We vinden het leuk om gezonde voedzame groenten en natuurlijke eerlijke bloemen te telen. Voor onszelf, maar daarnaast ook voor anderen. 

We gebruiken geen chemie of kunstmest. We laten de natuur voor het grootste deel haar werk doen en sturen bij met de schoffel en ruige stalmest. We zijn er van overtuigd dat een gezonde bodem de basis is voor gezonde producten. Daar waar mogelijk proberen we zoveel mogelijk de kringloop binnen onze pluktuin sluitend te krijgen. Daar sturen we op met ruige mest voor de bodem en kippen om overtollig voedsel om te zetten in eieren. Van overig groenafval maken we compost.